Bästa sexpositioner - Ha en underbar natt med bra sextekniker | Bästa marknadsföringsböcker för nybörjare

Bästa marknadsföringsböcker för nybörjare

Annons

Bästa sexpositioner – Ha en underbar natt med bra sextekniker

Först och främst antar jag att du har erkänt att ditt nuvarande sexliv är tråkigt och icke-intimt, åtminstone letar du efter några mer fräscha och heta sextekniker för att stimulera en het och ångande sex.

En av anledningarna till att skapa tråkiga och icke-spännande sex beror på begränsade och stereotypa positioner som används i kön. Sex är inte ett rutinjobb, du bör inte sluta lära dig hur du kan förbättra sexteknikerna, inklusive att ha de bästa sexpositionerna. Det finns många bra sextekniker att lära sig och implementera, men du bör börja med några av de bästa sexpositionerna först https://manlighalsa.com/2020/09/15/3-sexstallningar-du-maste-testa/.

Vänd inte bara och vrid din tjej som en trasdocka. Du borde verkligen veta vad hon behöver, speciellt bör du göra hennes klimax i kön eftersom du inte är den enda som behöver ha en het och underbar sex.

Låt oss därför titta på flera bästa positioner som kan uppfylla både kille och tjej och få en orgasm i tårullarna.

Bästa sexposition 1 – Förbättrad missionär:
Detta är en vanlig stil för sexposition men du bör förstärka den lite. Låt henne ligga på medan du är på toppen. Istället för normal stil bör du ha hennes ben vidöppet i luften. Håll inte hennes ben, låt dem svänga fritt medan du slår på henne. Detta kommer att skapa mer rörelse på hennes höft och därmed göra penetrationen mer spännande.

Bästa sexposition 2 – Liggande med ansiktet nedåt:

Låt henne ligga ner på framsidan medan hon vänder nedåt. Låt henne lyfta rumpan och inte sprida benet. Killen är på toppen och tränger in från baksidan. Detta är inte så bra för de som är under genomsnittet, men det är bra för många människor, för eftersom benet är stängt kommer friktionen att bli större och därmed ha mer sexuell upphetsning.

Bästa sexposition 3 – Doggy style:

Tja, detta är en väl beprövad bästa sexposition för par, särskilt för killar. Detta möjliggör djup penetration och det viktigaste av allt, detta är en “instinkt bästa sexposition” som händer med de flesta arter på jorden. Båda kan träna för unison för att förhindra överutmattning av killen.

Så här är några enkla men tre av de bästa sexpositionerna som kommer att spränga er båda till serie orgasm ikväll. Gör åtgärden och kolla in effekten nu!

Om du är seriöst intresserad av att upptäcka hemligheterna för bättre sex måste du verkligen gå ut ur din komfortzon nu. Med upprepade och begränsade sextekniker [http://www.bestrelationshipdatingtips.com/sex-techniques.html] kommer du inte att ha ett fantastiskt sex.

Så jag tycker att du bör kolla in den här webbplatsen Bästa sexpositioner [https://manlighalsa.com/2020/09/15/3-sexstallningar-du-maste-testa/] som gav en hel del användbar information och guide om sextekniker och bästa sexpositioner. Personligen tycker jag att informationen som erhållits där är fantastisk, mitt sexliv är definitivt underbart nu.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats