Det fantastiska utbudet av sexleksaker | Bästa marknadsföringsböcker för nybörjare

Bästa marknadsföringsböcker för nybörjare

Annons

Det fantastiska utbudet av sexleksaker

Många sexleksaker är förvånande. Sexleksaker varierar från rent manliga eller rent kvinnliga sexleksaker till leksaker som kan användas av båda könen. Det finns också några sexleksaker som också kan klassificeras som sexhjälpmedel eller äktenskapliga hjälpmedel.

Syftet med sexleksaker

Vissa sexleksaker hjälper mannens erektion, stimulerar kvinnliga könsorgan att bli mer känsliga eller ge en annan känsla än “normalt” sex. Andra sexleksaker ger en ‘miljö’ för variationer i kön, till exempel så kallade orgie lakan. Ibland används de för att hjälpa en person som har svårt med sex utan hjälp att uppnå sexuell tillfredsställelse. Men de flesta sexleksaker ger ett nytt sätt att direkt stimulera könsorganen för män eller kvinnor att uppnå sexuell tillfredsställelse.

Att använda sexleksaker kan ge nya upplevelser och variation i den sexuella upplevelsen. Det kan också ge ett fantasielement för att förbättra eller återuppliva ett förhållande.

Den vanliga förväntningen är att en sexleksak ger direkt stimulering av könsorganen i förspel och / eller under samlag eller som ett medel för att få orgasm endast genom stimulering som tillhandahålls av sexleksaken.

Typer av sexleksaker

Vibrerande sexleksaker

Förmodligen de mest kända sexleksakerna är “vibratorer” som, som namnet antyder, stimulerar könsorganen med hjälp av vibrationer. De används främst för att stimulera klitoris, men kan också användas för att stimulera någon annan del av kvinnokroppen eller en mans kropp.

Den enklaste av dessa är penna eller trollformad (men normalt tjockare än en penna). De har ofta ett internt batteri (eller två) som driver en liten elmotor. Ibland är batteripaketet och styrenheten externa och anslutna till vibratorn via en tråd. Denna motor är försedd med en liten, obalanserad vikt fäst vid axeln. När denna vikt roterar kastar den motorn och vibratorn i en liten cirkulär rörelse som orsakar vibrationen du känner.

Med en vibrator som har en styrenhet ökar motorns hastighet när effekten ökar och därmed både vibrationshastigheten och styrkan. Både styrkan och vibrationshastigheten påverkar hur stimulerande du hittar sexleksaken. Den bästa effekten kanske inte är så stark och så snabb som möjligt. De optimala inställningarna kan mycket väl förändras när din grad av spänning bygger upp. För att få bästa resultat är det värt att köpa en vibrator som är kontrollerbar.

Olika vibratorer kommer att ha olika egenskaper och du kanske tycker att du föredrar en kombination mycket mer än en annan och dina preferenser kan till och med variera beroende på vilken del av din kropp du stimulerar.

På senare tid har elektroniska vibratorregulatorer dykt upp som inte bara ger statisk kontroll av effekt / hastighet utan också låter dig välja mönster för kraftpulser och överspänningar. Dessa kan vara mycket effektiva.

Det finns också andra vibrerande sexleksaker som fjärilsstimulatorer och vibrerande penisringar.

Andra drivna sexleksaker

Det finns några sexleksaker som använder andra sätt att tillhandahålla mekanisk stimulering. Dessa beror vanligtvis på en motor som får sexleksaken att ständigt ändra sin form vilket ger en slags rotationsrörelse eller får den att röra sig fram och tillbaka. Fram och tillbaka rörelser drivs ibland av en luftpump snarare än en motor. Rörelserna har använts för att skapa till exempel mekaniska slickande tungor, vibratorer som “tränger in” i slidan och munsimulatorer för att ge en man ett “blow job”.

I större skala och mycket dyrare finns det ‘sexmaskiner’ som innehåller kraftiga och vibrerande dildon.

Kombinationsexleksaker

Hittills har vi täckt vibrerande, rörliga och tryckande sexleksaker. Som du kanske har gissat erbjuds alla dessa i en förvirrande uppsättning kombinationer.

En vanlig kombination i många ‘Rabbit Style’ vibratorer är klitorisstimulering med hjälp av vibrationer och vaginal stimulering med hjälp av rörelse och ibland också en tryckande rörelse.

Många sexleksaker lägger till olika strukturer på ytorna en dildo eller vibrator kan ha åsar eller mjuka spikar eller en krusad form.

Sensation Change Sexleksaker

Vissa sexleksaker snarare än att ge vibrerande eller rörlig stimulering, förändrar känslan av sex.

Till exempel finns det en mängd olika ärmar att sätta över penis för att ge olika känslor för båda parterna medan de är engagerade i penetrerande sex.

Det finns ringar som pressar penisbotten och / eller drar åt pungen som hjälper mannens erektion och förändrar också hans känslor. Det finns penisförlängare och förtjockningsmedel som kan ge en mans partner större känslor under penetration.

Det finns ett brett utbud av smörjmedel som kan förändra sexkänslan avsevärt.

Det finns lakan av PVC och polyuretan som är vattentät och oljesäker som kan användas för hal eller rörigt sex.

Varför använda en sexleksak?

En bra fråga är: varför använder människor en sexleksak? Visst, fingrar, tungor, penisar, klitorisar och vaginor etc ger alla stor sexuell stimulering och njutning.

Tja, förutom terapeutiska användningar (t.ex. erektionshjälp), kan sexleksaker driva fantasin (tas av en maskin), ge variation (nya sätt att göra gamla saker), variera de stimulerande effekterna i annars normalt kön (penishylsor) och vissa kan ge upplevelser som inte är möjliga med “normala kroppsdelar” (särskilt vibrerande sexleksaker och elektrostimulering).

Var man ska börja

Om du inte har provat en sexleksak tidigare och ännu inte har någon aning om vad du kanske gillar, prova först en av de enklare vibratorerna. Troligtvis kommer du att njuta av upplevelsen och sedan börja undra vilka andra läckerheter som finns med mer sofistikerade vibratorer och andra sexleksaker …

Om du sedan tycker att du gillar sexleksaker kan du prova några andra och hitta vad som passar dig. Framför allt, ha kul att prova dem!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats